По-голямата част от хората не знаят каква сила действително притежават. Ние винаги

...
По-голямата част от хората не знаят каква сила действително притежават. Ние винаги
Коментари Харесай

Тайният закон на привличането, който може да промени живота ни

По-голямата част от хората не знаят каква сила действително имат. Ние постоянно си мислим, че в случай че нещо необикновено или необяснимо се случва, това може да се изясни единствено като случайност. 

Това показва, че ние сме зациклили в границите на избрани модели на мислене: и по-специално - в инатливата религия, че всичко в живота се дефинира от външни фактори. Не можем да приемем, че ние в действителност можем да оформим света, в който живеем, по този начин както го желаеме.

Научно доказателство за това е направено от Ричард Дейвидсън, знаменит невролог от Университета на Уисконсин. Той провел експеримент с присъединяване на осем будистки монаси, чието схващане било проучено подробно. Те били накарани да концентрират мислите си върху характерни усеща като съчувствие, радост или благополучие. Резултатите надминали всички упования на учените.

Така те стигнали до един значим извод:  структурата на мозъка, както и формата на тялото на могат да се трансформират, посредством на волята.

Това е и нещото, на което се базира тайният закон на привличането.  За да го накарате да работи във ваша изгода, трябва да разберете по-добре по какъв начин вашият разум и вашето тяло си взаимодействат.

За да се реализира това, доктор Дейвидсън има няколко съвета.

Вижте ги в галерията долу! И помнете, че единствено когато променим нашите мисли, в действителност можем да променим живота си.
 Как да накареме Законът на привличането да работи за нас  Как да накареме Законът на привличането да работи за нас  Как да накареме Законът на привличането да работи за нас  Как да накареме Законът на привличането да работи за нас
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР